Rengøring

for private


20% rabat på første rengøring

Et rent og nydeligt hjem


Rengøring i private hjem er min kernekompetence. Jeg ser jeres hjem som et projekt og tager fat, hvor der trænger - også det gamle støv bag sofaen og sengen. Det er derfor ikke sikkert, at jeg gør rent på fuldstændig samme måde hver gang. Mit fokus er at få dit hjem til at fremstå rent og nydeligt, når jeg træder ud af døren..

Rengøring til ethvert behov

Hvad enten du har brug for en fast aftale om rengøring eller bare har behov for en enkelt hovedrengøring, så kan vi hjælpe. Du vil opleve en bedre og billigere rengøring, end den du ellers finder.

Prisen for rengøring til private er 280 kr. i timen inkl. moms. Professionel rengøring får du ikke billigere andre steder..

20% rabat på første rengøring

Den første rengøring vil ofte vare lidt længere. Det vil jeg gerne kompensere for. Derfor får nye kunder 20% rabat på første rengøring, hvis du har behov for en aftale om fast rengøring, men der er naturligvis ingen binding, hvis du fortryder.

Aftale om rengøring


Er I en stor familie med både hund og kat i et stort hus med mange nips, møbler og planter, så er opgaven naturligvis noget større, end den er i en mindre minimalistisk lejlighed. Ikke to hjem er ens. Derfor starter vi altid med et indledende møde, hvor vi i fællesskab afstemmer forventninger og indgår en aftale.

Hvor skal der gøres rent?

Som udgangspunkt gør jeg rent, hvor der trænger, men der kan være steder, som du ikke ønsker, at jeg bruger tid på. Eller måske du har specielle ønsker, f.eks. at din ovn skal gøres ren hver tredje gang jeg kommer..

Udstyr og rengøringsmidler

Kan jeg benytte hjemmets egen støvsuger, gulvmoppe og rengøringsmidler? Hvis det er af god kvalitet, kan det være nemmere for mig frem. Måske du har præferancer til rengøringsmidler.

Hvor ofte?

De fleste vælger et ugentligt eller 14-dages interval. Det er helt op til dig, men længere intervaller vil naturligvis gøre opgaven lidt større. Det skal naturligvis være tidspunkt, der passer ind i din kalender.

Hvor længe?

Vi aftaler naturligvis på forhånd, hvor mange timer jeg må bruge på rengøringen. Typisk varer en rengøring fra 2 til 4 timer, men forvent lidt mere første gang, indtil jeg lærer dit hjem at kende og det værste er væk.

Lad os klare rengøringen!


20% rabet på første rengøring