Priser


Veloz Rengøring er blandt de billigste på markedet. Derfor offentliggør vi med glæde vores priser. Priserne varierer efter hvilke type kunde du er. Den billigste rengøring får du, hvis du laver en fast aftale med os..

Timepris

Fra 01-01-2023 har vi fastsat en ensartet timepris for både private og erhverv.


320 kr. ekskl. moms
400 kr. inkl. moms


Vi fakturerer for hvert påbegyndt kvarter.

Rengøringsmidler

Vi gør brug af vores egne rengøringsmidler. Det skal du ikke betale for, men i private hjem har kunder ofte allerede alt nødvendigt udstyr og rengøringsmidler. Vi har alle vores præferencer. Er din støvsuger af god kvalitet og har du en fin gulvmoppe, så kan vi aftale, at vi benytter dit udstyr, eller måske kombinerer det. Derved kan vi hurtigere komme i gang med rengøringen og du vil få mere ud af vores tid i huset. Det er nemmere for begge parter.


Har du krav til specifikker rengøringsmidler, som f.eks. bæredygtige Cradle to Cradle Certified® produkter, så vil vi normalt forvente at du selv indkøber produkterne.

Fast pris

Ønsker du en aftale om f.eks. ugentlig rengøring, så vælger nogle kunder efter nogen tid, at vi i stedet aftaler en fast pris for rengøringen, med udgangspunkt i mængden af rengøring. Det vil i reglen give dig en endnu lavere pris, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af rengøringen. Vi kan også aftale en fast pris på forhånd, men det vil bero på nogen usikkerhed.


Normalt starter aftaler om rengøring med fakturering på tid.

Kørsel

Som udgangspunkt forlanger vi ikke noget for kørsel. Vi har hjemadresse i Hadsten. Hvis kunderne befinder sig længere væk, vil vi forsøge at komme ud til opgaver i samme område den samme dag og derved spare tid på vejen. Er det ikke muligt, og bor du langt fra Hadsten med en mindre rengøring, kan det dog komme på tale, at vi vil inkludere kørslen i timeprisen. Det vil dog altid være noget, som vi aftaler på forhånd. Har vi ikke aftalt pris for kørsel, så skal du ikke betale noget.

Håndværkerfradrag


Bemærk at du kan få servicefradrag for almindelig rengøring udført i hjemmet eller fritidsboligen på op til 6.400 kr. pr. person i 2022. Det vil sige 12.800 kr., hvis I er to, der bor sammen. Læs mere om servicefradrag på skat.dk/håndværkerfradrag.