Rengøring

for erhverv


20% rabat på første rengøring

Rengøring af kontormiljøer


Vi tilbyder også rengøring af kontorlokaler, mødelokaler, toiletter, fællesrum, frokostrum og lignende. En ren arbejdsplads er vigtig for arbejdsmiljøet og medarbejdernes trivsel. Det sender et signal om, at der er styr på tingene. Det er vi bevidste om. Vores arbejde er først gjort, når jeres kontormiljø fremstår rent og nydeligt.

Rengøring til ethvert behov

Hvad enten I har brug for en fast aftale om rengøring eller bare har behov for en enkelt hovedrengøring, så kontakt os. Hos Veloz Rengøring får I en mere dedikeret rengøring. I er også velkomne til at kontakte os for referencer.

Prisen for rengøring til erhverv er 224 kr. i timen ekskl. moms. Professionel rengøring finder I ikke billigere andre steder..

20% rabat på første rengøring

Den første rengøring vil ofte vare lidt længere. Det vil vi gerne kompensere for. Derfor får nye kunder 20% rabat på første rengøring, hvis i har behov for en aftale om fast rengøring, men der er naturligvis ingen binding, hvis I fortryder.

Aftale om rengøring


Der er ikke det samme behov for rengøring i en lille lukket kontorvirksomhed med få ansatte, som der er mere turbulente virksomheder med mange besøgende eller på en arbejdsplads præget af meget støv og snavs. Det er vigtigt, at vi er enige om jeres behov for rengøring. Derfor starter vi altid med et indledende møde, hvor vi i fællesskab afstemmer forventninger og indgår en aftale.

Hvor skal der gøres rent?

Som udgangspunkt vil vi støvsuge, vaske gulv og tørre flader af i alle lokaler samt rengøre toilet og bad. Hvis I ønsker det, inkluderer det også kontorpladser. Køleskab og ovn ønsker I måske rengjort en gang om måneden.

Udstyr og rengøringsmidler

Har virksomheden sin egen støvsuger, gulvmoppe og rengøringsmidler? Hvis det er af god kvalitet, kan det være nemmere at benytte det. Måske I har krav om bæredygtige rengøringsmidler.

Hvor ofte?

Om det skal være flere gange om ugen eller hver anden uge er helt op til jer, men længere intervaller vil naturligvis gøre opgaven lidt større. Skal det være et fast tidspunkt må det gerne variere lidt, hvis det er mere optimalt for os?

Hvor længe?

Vi aftaler naturligvis på forhånd, hvor mange timer vi må bruge på rengøringen, men forvent lidt mere første gang, indtil vi lærer dine lokaler at kende og det værste er væk. Derfor giver vi 20% rabet på førte rengøring.

Lad os klare rengøringen!


20% rabet på første rengøring